City Creators

A COWI blog about Urban Development

Webinar 2020

Leave a comment

COWI inviterer endnu en gang til webinar om Uheldsportalen og er for alle kommuneansatte – brugere såvel som interesserede i Uheldsportalen. Efter webinaret vil der være mulighed for at blive hængende på linjen og stille spørgsmål.

Deltag i webinaret:

Tirsdag den 20. oktober kl. 13-14

                      – Hemmeligt emne…

Vi kan nu afsløre, at det hemmelige emne for webinaret er, hvordan skadestueregistrerede data kan indarbejdes på Uheldsportalen. Indholdet for webinaret bliver, hvordan Aarhus Kommune har fået kommunens skadestueregistrerede trafikulykker ind på samme platform som de Politiregistrerede trafikulykker. Her kan kommunen nu via Uheldsportalens grafer og kort arbejde selvstændigt med skadestueregistrerede trafikulykker samt blande skadestuedata med Politiregistrerede data, hvilket dermed også inkluderer en procedure for maskinel frasortering af dublettet i datasættet. Det åbner mange muligheder for at afdække de såkaldte mørketal og kvalificere kommunens trafiksikkerhedsarbejdet yderligere.

Derudover har vi på dagen for webinaret lagt et nyt overordnet værktøj op til glæde for alle abonnenter. Det drejer sig om vores benchmark værktøj.

Glæd jer derfor til det næstsidste webinar i 2020. Vi håber at se mange af jer til webinaret.

Husk også årets sidste webinar i 2020

Tirsdag den 17. november kl. 13-14

                      – Genopfrisk dine færdigheder på Uheldsportalen – Året der gik

Deltagelse på webinarer sker ved henvendelse til tsrd@cowi.dk, hvorefter der modtages mødeindkaldelse med Skype-link til de valgte webinarer.

Leave a Reply

Discover more from City Creators

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading