City Creators

A COWI blog about Urban Development

Inspirationsmøder om data og modeller i den grønne trafikomstilling

Leave a comment

COWI_inspirationsmøde_oktober2019_Page_1_Image_0001

Ønsket om grøn omstilling vokser, og transportsektoren står overfor en udfordring. Samtidig oplever vi en hastig udvikling inden for mulighederne for at indsamle og anvende data mere intelligent. AI og machine learning lægger i stigende grad vægt bag ord som Big Data og Smart Cities.

I COWI synes vi, at tingene går hånd i hånd: Nye dataformer og -behandlingsmuligheder kan understøtte en mere intelligent transport og bidrage positivt til den grønne omstilling i sektoren.

Vi byder derfor vores kunder indenfor til inspirationsmøder om, hvordan nye typer GPS-baserede trafikdata og trafikmodeller kan understøtte en grøn trafikomstilling.

Programmet omhandler den praktiske anvendelse af trafikmodeller i den daglige drift af vejene samt, hvordan modeller kan anvendes aktivt til belyse fremtidens transport og planlægge for grønnere transportformer. Desuden giver vi en grundig indflyvning i den nye form for berigede GPS-data, som tilbyder et hav af anvendelsesmuligheder, hvor mange direkte vil kunne underbygge grøn omstilling til alternative transportformer og drivmidler. Se invitationen her.

Tilmelding
Send en mail til mlbg@cowi.com med angivelse af, hvor du ønsker at deltage:

  • COWI Aarhus: 21. oktober kl. 13-16
  • COWI Lyngby: 22. oktober kl. 9-12
  • COWI Aalborg: 22. oktober kl. 13-16
  • COWI Vejle: 23. oktober kl. 9-12

Tilmeldingsfristen er d. 16. oktober 2019.

Vi afslutter med en lille workshop, hvor vi sammen diskuterer yderligere anvendelsesmuligheder for de nye data.

Der bliver rig lejlighed til at diskutere og få svar på spørgsmål, og vi byder naturligvis på lidt snacks og noget at drikke.

Leave a Reply