City Creators

A COWI blog about Urban Development

Tilgængelighed og verdensmål

Leave a comment

Verdensmaals-white-baggrund-RGB

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling er for alvor blevet en del af dagligdagen de senere år. Sådan er det også hos COWI.

Verdensmålene er for alle. Og de gælder for alle lande – både de rige og fattige. Og vi skal sammen nå i mål til år 2030.

Inden for arbejdet med tilgængelighed har vi også fået et verdensmål at leve op til. Nemlig verdensmål nr. 11 med delmål 11.7:

Verdensmål til blogindlæg

Synes du, at det er lidt uoverskueligt at tænke verdensmål ind i dine projekter? Så læs med her.

Det 11. verdensmål beskriver bl.a. hvorledes at vores byer og samfund skal være inkluderende, og herunder kunne rumme alle typer af mennesker ifht. bl.a. handicap.

Med delmål 11.7 har vi forpligtiget os til at sikre adgang for alle til de grønne og offentlige rum. Det betyder, at det i endnu højere grad skal sikres, at der er tænkt i tilgængelighed ind projekterne – uanset om det er nyanlæg, renovering eller ombygning. Det kan gøres på mange måder, og det er noget vi hos COWI arbejder med hver dag. Vi vil gerne hjælpe dig. Uanset om det er til indledende sparring om tilgængelighed, til tilgængelighedsplaner eller deciderede tilgængelighedsrevisioner.

Vi er 14 certificerede tilgængelighedsrevisorer samt 2 tilgængelighedsauditører fra SBI der står klar til at hjælpe både kunder og kolleger med at skabe fokus på tilgængelighed i deres projekter.

Skal vi også hjælpe dig med at sikre tilgængeligheden i dit projekt? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan både hjælpe med sparring og rådgivning samt med tilgængelighedsrevisioner af konkrete projekter.

Kontakt:

Marie Kjellerup Thesbjerg / COWI

Tlf. 2615 3272 / E-mail: mktg@cowi.com

Leave a Reply