City Creators

A COWI blog about Urban Development

Vi søger en webudvikler med flair for geodata

Leave a comment

save-rudersdal

COWI arbejder med spændende byudvikling og trafikplanlægning i hele Danmark og resten af verden. Vi har travlt og søger derfor en ny webudvikler til vores kontor i Aalborg, der kan hjælpe os med at udvikle nytænkende digitale løsninger – er du interesseret i at blive del af vores team, så læs videre her.

Du er nysgerrig. Du er dygtig til at omsætte kompliceret stof til overskuelige og enkle webløsninger. Din fleksibilitet betyder, at du er frisk på en udfordring – også når det en gang imellem går stærkt. Din sans for nytænkning og innovation skaber en god dynamik omkring dig.

Lyder ovenstående bekendt? Så er du på rette spor. Læs hele stillingsopslaget her.

Vil du vide mere?

Mikkel Kappel, seniorprojektleder Digital Plan
mkap@cowi.com
+45 56407923

Jasper Kyndi, afdelingschef, By- og Trafikplanlægning
jpk@cowi.com
+45 56406547

Leave a Reply