City Creators

A COWI blog about Urban Development

City Creators fejrer 5 års jubilæum

2 Comments

5 års fødselsdag

Kære alle

I denne måned er det nu 5 år siden, at vores blog, City Creators, blev født. Oktober 2012 var en spændende tid – hvordan ville folk mon tage imod sådan en blog? Ville der overhovedet være indlæg til bloggen? Og kan det virkelig lykkes at få spredt budskabet om, hvordan vi hver dag arbejder med at lave bedre byer og infrastruktur?

Via vedholdende arbejde og spændende indlæg er vores usikkerheder gjort til skamme. Resultaterne på kagen, som vi fik serveret på Aalborg-kontoret (et af vores fire kontorer), taler sit tydelige sprog.  Statistikken viser, at City Creators har ca. 265 e-mail subscribers, og de seneste 5 år er der produceret:

  • 280 indlæg
  • 73.000 hits
  • 32.000 besøgende
  • 6.500 delinger på LinkedIn
  • 2.600 delinger på Facebook

Det har været en spændende og fornøjelig rejse, som stort set alle i Nordens største miljø af by- og trafikplanlæggere har bidraget til. Vi ser frem til udviklingen af City Creators 2.0, der vil byde på automatiske nyhedsbreve, bedre kommentarfunktioner, udvidet kalenderfunktioner, et endnu flottere interface og meget andet. Glæd jer!

Personligt glæder jeg mig til at fortsætte videreudviklingen af City Creators. Og endnu en gang, tak for opbakningen og de mange fantastiske bidrag.

De bedste hilsener,
Blogredaktør
Kristian Løbner

2 thoughts on “City Creators fejrer 5 års jubilæum

  1. Det var et super godt initiativ. Og er stadig interessant at følge. I holder en passende balance mellem at behandle faglige emner og brande jeres firma.

    • Hej Michael. Tak for feedback, det er er vi rigtig glade for at høre. Nu skal vi bl.a. finde ud af, hvordan vi får sat det her kommentering, debat og interaktion bedre i spil. / Kristian

Leave a Reply