City Creators

A COWI blog about Urban Development

City Creators fejrer 5 års jubilæum

2 kommentarer

5 års fødselsdag

Kære alle

I denne måned er det nu 5 år siden, at vores blog, City Creators, blev født. Oktober 2012 var en spændende tid – hvordan ville folk mon tage imod sådan en blog? Ville der overhovedet være indlæg til bloggen? Og kan det virkelig lykkes at få spredt budskabet om, hvordan vi hver dag arbejder med at lave bedre byer og infrastruktur?

Via vedholdende arbejde og spændende indlæg er vores usikkerheder gjort til skamme. Resultaterne på kagen, som vi fik serveret på Aalborg-kontoret (et af vores fire kontorer), taler sit tydelige sprog.  Statistikken viser, at City Creators har ca. 265 e-mail subscribers, og de seneste 5 år er der produceret:

  • 280 indlæg
  • 73.000 hits
  • 32.000 besøgende
  • 6.500 delinger på LinkedIn
  • 2.600 delinger på Facebook

Det har været en spændende og fornøjelig rejse, som stort set alle i Nordens største miljø af by- og trafikplanlæggere har bidraget til. Vi ser frem til udviklingen af City Creators 2.0, der vil byde på automatiske nyhedsbreve, bedre kommentarfunktioner, udvidet kalenderfunktioner, et endnu flottere interface og meget andet. Glæd jer!

Personligt glæder jeg mig til at fortsætte videreudviklingen af City Creators. Og endnu en gang, tak for opbakningen og de mange fantastiske bidrag.

De bedste hilsener,
Blogredaktør
Kristian Løbner

2 thoughts on “City Creators fejrer 5 års jubilæum

  1. Det var et super godt initiativ. Og er stadig interessant at følge. I holder en passende balance mellem at behandle faglige emner og brande jeres firma.

    Like

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s