City Creators

A COWI blog about Urban Development

Vejledning til indlæg

Tak for dit bidrag til bloggen.

For at gøre det nemmere for os alle, bedes du følge nedenstående guide til at skrive et indlæg. Alle indlæggene skal ligne hinanden i deres udtryk, så start med at finde inspiration i nogle af de eksisterende indlæg på bloggen.

  1. Vær professionel: Vær sikker på de  involverede parters accept. Der kan være særligt behov for afklaring med parterne
  2. Emne: Vælg et emne som er spændende, sjovt, relevant og som har med byudvikling i COWI at gøre.
  3. Teksten: Skriv ca. 5-10 linjer i MS Word eller tilsvarende. Tænk på, at bloggen læses af mange forskellige personer med forskellig baggrund, så indlægget skal være tilgængeligt for alle.
  4. Billedet: Er det et COWI billede? Ellers skal det stå, hvem der har rettighederne. Er det ok at bruge billedet for kunden? Skær det til så det passer med formen 750×380 og gem det som JPG eller PNG.
  5. Upload: Send dit indlæg sammen med billedet til redaktør, Kristian Løbner – krlb@cowi.dk. Du får en mail om, hvornår indlægget forventes at blive lagt op.
  6. Del: Del dit indlæg med kolleger, kunder, samarbejdspartnere mv. Del det på LinkedIn, Facebook, Twitter mv. Gør i det hele taget opmærksom på dit indlæg.

God blogge-lyst.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s