City Creators

A COWI blog about Urban Development

Glædelig jul og godt nytår fra City Creators!

Leave a comment

Til trods for en forglemmelse sidste år, genoptager vi traditionen om en status for året der gik på City Creators.

Det forgangne år har budt på ikke mindre end 43 blogindlæg, hvor vi har delt ud af spændende nyheder og faglig viden indenfor by- og trafikplanlægning. Vi har budt på mange spændende arrangementer, hvor især COVID-19 har spillet en rolle i vores planlægning af, og invitation til, mere end 8 forskellige typer webinarer siden marts 2020. Vi har leveret indlæg med faglig dybde omkring aktuelle såvel som generelle emner, hvor især Mobilitet, Grøn Omstilling og Tilgængelighed har haft stort fokus.

Vi håber naturligvis, at I synes vores indlæg er lige så spændende som vi selv gør, og det tyder statistikken heldigvis på! City Creators har nemlig i skrivende stund rundet 329 følgere og har i 2020 haft mere end 9.000 besøgende, som også tæller personer fra lande som Holland, Finland, Norge og Sverige.

De tre mest populære indlæg dette år har været HVOR MANGE BILISTER KUNNE VÆRE CYKELISTER, INVITATION TIL WEBINAR-DAG HOS COWI 2.DECEMBER og Verdensmålspillet: Et dialog- og prioriteringsværktøj, som alle er blevet set mere end 450 gange, hvor især delinger af vores indlæg på LinkedIn har bidraget til antallet af visninger. Jeres delinger på LinkedIn har nemlig sørget for mere end 2.000 af de visninger vi har på bloggen – så mange tak for det!

Året lakker mod enden og juleferien står for døren. Vi glæder os til, at dele endnu flere spændende blogindlæg med jer i det nye år, og håber I vil følge med i vores arbejde og tanker omkring by- og trafikplanlægning.

Glædelig jul og godt nytår!

Leave a Reply