City Creators

A COWI blog about Urban Development

Er du vores nye SIGNALPROJEKTERENDE KONSULENT?

Leave a comment

DialogueERFARNE SIGNALPROJEKTERENDE KONSULENTER SØGES TIL AFDELING FOR TRAFIKTEKNIK OG ITS I LYNGBY

Ansøgningsfrist: 30/09/2018 – Danmark – Lyngby – Planlægning

COWI er kendt for at skabe værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores unikke 360°-løsninger. Vi er i dag inde i en robust udvikling og leverer solide resultater. Vi oplever en stor tilgang af spændende og udfordrende projekter, og derfor har vi brug for erfarne signalprojekterende konsulenter til vores afdeling for Trafikteknik og ITS.

Er det dig? Så læs videre her og bliv del af vores team!

Vores ITS-team hører under COWIs afdeling for Byplanlægning og Transport, og vi har en lang række signalprojekter, hvor vi behøver en kollega med erfaring inden for projektering af signalanlæg. Er du interesseret i alsidige projekter inden for trafikteknik og ITS? Og kunne du tænke dig at arbejde med projektering af signalanlæg fra de indledende analyser til detailprojektering og aflevering af det færdige anlæg? Så er denne stilling noget for dig.

Vi er signalprojekterende på Aarhus Letbane, Odense Letbane, Letbanen på Ring 3 i København samt en letbane på Mauritius. Herudover har vi en rammeaftale med Vejdirektorat med henblik på projektering inden for deres signalportefølje samt en lang række signalprojekter for kommuner på hele Sjælland.

Vi tilbyder til dig en stilling i et af de førende fagmiljøer i Danmark på området. Vi er frontløbere på udviklingen af trafikstyring med radar- og videoteknologi og har gennem et kontinuerligt samarbejde med vejmyndigheder og signalleverandører været med til at definere best practice inden for projektering af signalanlæg. Herudover har vi stor fokus på mulighederne og udvikling af vores ydelser inden for signalprojektering med åbne protokoller (RSMP, OCIT m.fl.). Vi hjælper lige nu Aarhus Kommune med Danmarks første signaludbud baseret på OCIT og Københavns Kommune med signalløsninger i ca. 60 signalanlæg baseret på RSMP.

FAGLIGT STÆRK TEAMPLAYER

Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, du kunne for eksempel være uddannet civil ingeniør, diplom ingeniør eller lignende. Du har gerne mere end tre års erfaring med signalprojektering.

Som erfaren signalprojekterende konsulent dækker dine kompetencer blandt andet følgende områder:

  • Du har kvalifikationer og erfaring indenfor projektering af signalanlæg (herunder erfaring med CAD eller Excel)
  • Du er en teamplayer og har lyst til at samarbejde og udvikle projekter med dine kolleger
  • Du vil være med til at løfte en stor portefølje af opgaver og udvikle både dine og COWIs kompetencer inden for signalprojektering.

Desuden kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er proaktiv og opsøgende
  • Du evner at samarbejde på tværs af både fag og geografi
  • Du er resultatorienteret med fokus på høj kvalitet
  • Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

COWI SOM ARBEJDSPLADS

Vi tilbyder et spændende job i en afdeling, hvor der er fokus på trivsel, udvikling og høj faglighed.

Vi gør vores bedste for, at alle medarbejdere har mulighed for personlig og faglig udvikling med indflydelse på egne arbejdsforhold.

Som afdeling er vi kendetegnet ved, at der er et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og stor faglig stolthed.

Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring, feedback og videndeling er væsentlige elementer.

INTERESSERET?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Rasmus Guldborg Jensen, Sektionsleder

Byplanlægning og transport

+45 5640 1988

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil kalde ind til samtaler, dog senest d. 30. september 2018.

ANSØG HÉR!

Leave a Reply