City Creators

A COWI blog about Urban Development

Uheldsportalen – Road Safety Tour 2018 – 2. reminder

Leave a comment

Logo_Front page_UheldsportalenCOWI inviterer til informationsmøde for eksisterende og nye brugere af Uheldsportalen. Kom og få en snak med os om trafiksikkerhed og Uheldsportalen også selvom du ikke er bruger af portalen eller har et abonnement. Vi har allerede fået mange tilmeldinger, men vi håber også på at se dig – første møde afholdes allerede på mandag d. 24. september i Aalborg!

Uheldsportalen er COWIs nye online værktøj til analyse af Politiregistrerede trafikulykker. Uheldsportalen er ikke vejman.dk men en videreudvikling af mulighederne på vejman.dk, således kommunernes arbejde med trafiksikkerhed effektiviseres uden at gå på kompromis med grundigheden – snarere tværtimod. Værktøjet indeholder desuden vores bud på en portal til bedre videns- og erfaringsdeling inden for emnet trafiksikkerhed. Kommunernes trafiksikkerhedsmedarbejdere kan med Uheldsportalen få et meget bedre grundlag for og en lettere tilgang til at arbejde med trafiksikkerhed.

Informationsmøderne afholdes på COWIs kontorer rundt om i landet ud fra følgende tour-plan:

Aalborg, Visionsvej 53:                                         – Mandag den 24. september kl. 9-12

Aarhus, Jens Chr. Skous Vej 9:                          – Tirsdag den 25. september kl. 10-13

Vejle, Havneparken 1:                                          – Onsdag den 26. september kl. 10-13

Lyngby, Parallelvej 2:                                             – Torsdag den 27. september kl. 9-12

Ringsted, Nørretorv 14:                                       – Torsdag den 27. september kl. 13:30-16:30

_______________________________________________________________________________________

Vi håber på, at mange af kommunernes trafiksikkerhedsansvarlige har lyst til at få genopfrisket funktionerne i Uheldsportalen eller se hvad Uheldsportalen er og kan hjælpe med. Vi håber desuden, at flere vil gribe muligheden for at høre, hvad andre kommuner bruger Uheldsportalens til, og hvordan arbejdet med trafiksikkerhed kan effektiviseres gennem Uheldsportalen.

Tilmelding til et informationsmøde er ønskelig, så vi kan bestille forplejning. Send en e-mail til Thomas Rud på tsrd@cowi.dk senest torsdag den 20. september for tilmelding med mødested og deltagere.

Det er naturligvis gratis at deltage i informationsmødet.

_______________________________________________________________________________________

Program

  • Velkomst
  • Gennemgang af Uheldsportalens funktioner i detaljer
  • Konkrete anvendelsesmuligheder – 2 cases
  • Erfaringsudveksling, forslag til nye funktioner (plenum)
  • Vilkår og priser for Uheldsportalen 2019
  • Afrunding – herunder med små inspirationsemner for andre løsninger

Vi glæder os til at se vores brugere og eventuelle nye brugere og vise jer, hvad Uheldsportalen kan, og hvad vi planlægger med at implementere på Uheldsportalen.

Vel mødt!

Holdet bag Uheldsportalen, COWI

v02_Uheldsportalen_favicon

Leave a Reply