City Creators

A COWI blog about Urban Development

Kom til inspirationsmøde om Mobilitets- & Trafikplanlægning

2 Comments

Inspirationsmode_Mobilitet_COWI_nov2018.jpgCOWI inviterer til en eftermiddag med inspiration til mobilitets- og trafikplanlægning.

Vi vil præsentere jer for en lang række værktøjer til at understøtte og kvalificere mobilitets- og trafikplanlægningen. Kom og hør om nye digitale værktøjer, inddragelsesprocesser og hvordan de “hårde” og “bløde ” data, hver især skaber nye muligheder i planlægningen – og værdi for både kommune og borgere.

Deltag på inspirationsmødet i Aalborg eller Vejle:

 • Aalborg  onsdag d. 7. november kl. 12.30-15.30   (Visionsvej 53, 9000 Aalborg)
 • Vejle torsdag d. 8. november kl. 12.30-15.30   (Havneparken 1, 7100 Vejle)

Du kan tilmelde dig inspirationsmødet ved at sende en mail til Majken Andersen på mnae@cowi.com senest torsdag d. 1. november. Noter meget gerne i mailen om du ønsker at deltage i Aalborg eller Vejle.

Det er naturligvis gratis at deltage i inspirationsmødet.

__________________________________________

Program

 • Velkomst  |  Introduktion til dagens tema
 • Transportstrømme og bevægelse i byens rum  |  Digital indsamling og behandling af data
  • Digitale dataværktøjer giver en enestående mulighed for kommuner og andre beslutningstagere for at kvalificere trafik- og mobilitetsplanlægningen. I dette oplæg præsenteres forskellige digitale værktøjer, som kan indsamle og behandle data, der kan give merværdi i planlægningen og tilbyde serviceinformation til borgerne.
 • Den oplevede mobilitet  |  Hvad siger borgerne?
  • Involvering af borgerne er en vigtig brik i at skabe en sammenhæng mellem trafik- og mobilitetsplanlægningen og den oplevede mobilitet. Hvad virker? Hvad virker ikke? Og ikke mindst hvorfor? Alt dette har en afgørende betydning for borgernes valg af transportmiddel og -adfærd.
 • Pause  |  Kaffe, kage, frugt og netværk
 • Trafik- og Mobilitetsplaner  |  Hvordan omsætter vi data til visioner, mål og initiativer?
  • På dette oplæg præsenteres konkrete eksempler på trafik- og mobilitetsplaner fra både ind- og udland. Hvilke værktøjer og processer har dannet grundlag for udarbejdelsen af planerne? Hvordan er de ”hårde” og de ”bløde” data sat i spil? Hvordan giver de værdi? Og hvordan bruges planerne som styringsværktøj i kommunerne?.
 • Opsamling  |  Spørgsmål, indspark og debat
 • Tak for i dag  |  snacks og netværk

__________________________________________________

Læs hele programmet her Inspirationsmode_Mobilitet_COWI_nov-2018

Vel mødt!

COWIs mobilitetsteam

2 thoughts on “Kom til inspirationsmøde om Mobilitets- & Trafikplanlægning

 1. Hei! Kan dere streame presentasjonene?

 2. Hej Tor – desværre er der p.t. ikke planer om at streame præsentationen, men vi vil overveje/undersøge muligheden!

Leave a Reply