City Creators

A COWI blog about Urban Development

Bliv en del af teamet!

Leave a comment

TeamByudvikling_collage til streg_FlattenEr du erfaren byplanlægger? Har du mere end fem års proceserfaring? Lægger du vægt på at skabe værdi for kunden og levere høj faglig kvalitet i dit arbejde? Vil du være med til at udvikle både dine og COWIs kompetencer inden for byplanlægning?

Så er det måske dig vi leder efter!

Se mere hér:

https://www.linkedin.com/jobs/view/erfaren-byplanl%C3%A6gger-byplanl%C3%A6gning-og-transport-lyngby-at-cowi-854777542/

COWI er kendt for at skabe værdi for kunder, borgere og samfund gennem vores unikke 360°-løsninger. Vi er i dag i robust udvikling og leverer solide resultater. Vi oplever en stor tilgang af spændende og udfordrende projekter, og derfor har vi brug for erfarne byplanlæggere med proceserfaring til vores afdeling for Byplanlægning og transport i Lyngby.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Anders Richelsen, Sektionsleder

Byplanlægning og transport

+45 5640 1427

Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil kalde ind til samtaler, dog senest d. 1. oktober 2018.

Leave a Reply