City Creators

A COWI blog about Urban Development

Nu ses vi da på Vejforum, ikke?

Leave a comment

Igen i år finder du COWI på stand nr. 100 – lige inden for den første dør i den store sal på Nyborg Strand. Vi glæder os til at byde jer velkommen på standen og vise nogle af de spændende ydelser og produkter, vi konstant arbejder på at udvikle og forbedre.

Effektiv håndtering af uheldsdata
I år har vi særlig fokus på Uheldsportalen – et nyt webbaseret analyseværktøj, som giver de danske kommuner helt nye muligheder for hurtigt, effektivt og igennem en fantastisk brugergrænseflade at arbejde med uheldsdata.

Uheldsportalen

Verdens mest avancerede trafikanalyse
Vi demonstrerer også, hvordan avancerede teknologier som Machine Vision, Neural Networking og Deep Learning kan bruges både til at gennemføre verdens mest avancerede trafikanalyser i programmet Data From Sky og til at detektere parkerede biler i realtid ved brug af et helt almindeligt webcam (ja, billedet herunder er fra den super-avancerede installation, Rasmus og Jonas har fået lov at placere på taget af Nyborg Strand – mere skal der faktisk ikke til).

P-detektering

Bliver du helt vild med de avancerede trafikanalyser, og arbejder du i en kommune, kan du deltage i årets største konkurrence med en præmieværdi på intet mindre end 15.000 kr. – nemlig en såkaldt skoleankomstanalyse foretaget med drone og Data From Sky.

Skoleankomstanalyse

Åh, ja – vi bidrager i øvrigt også til Vejforum med 18 faglige indlæg, flere af dem sammen med gode kunder. Der er alt på menuen lige fra vejjura til trafiksikkerhed, cykling, smarte trafikdata og vejregelarbejde.

Vi ses på Vejforum!

For yderlige information:

Rasmus Albrink
rsal@cowi.com
+45 5122 8711

Jonas Hammershøj Olesen
jool@cowi.com
+45 2179 8862

Leave a Reply