City Creators

A COWI blog about Urban Development

Ny blog: COWI forsynings- og miljøret

2 Comments

Ny blog om forsynings- og miljøret

Den nye blog handler om forsynings-, miljø- og planret og ejendomsret med fokus på praktisk anvendelse ved infrastruktur-, areal- og ejendomsudviklingsprojekter. På bloggen behandler vi en række af de aktuelle retlige emner, som vi arbejder med i forbindelse med de mange projekter, som COWI er involveret i.

Vi fokuserer på juraens praktiske anvendelse i kombination med de tekniske ydelser, som COWI rådgiver om og leverer, og vores indlæg skrives af COWIs jurister, ofte i samarbejde med kolleger i andre faggrupper. Bloggen er for alle – både kolleger i COWI, samarbejdspartnere, kunder, studerende, politikere og alle andre, der har en interesse i forsynings- og miljøret i Danmark.

Vi vil i den kommende tid lægge indlæg ud på bloggen om bl.a.:

  • Medfinansiering af klimatilpasningsprojekter
  • Ændringer i miljøvurderingsprocessen som følge af den ny miljøvurderingslov
  • Lovliggørende miljøkonsekvensvurderinger

Vi ser frem til arbejdet med dette nye tiltag. Fortæl os gerne hvad I synes, og kom gerne med forslag til nye indlæg om interessante faglige emner. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Bloggens redaktion varetages af:

Ulf Kjellerup, Seniorjuridisk rådgiver
ukj@cowi.com
+45 56 40 29 64

Mark Villingshøj Nielsen, Juridisk rådgiver
mvnn@cowi.com
+45 56 40 87 69

Sophie Rex Hultquist, Juridisk rådgiver
sorh@cowi.com
+45 56 40 39 68

2 thoughts on “Ny blog: COWI forsynings- og miljøret

  1. Flot side!

  2. Ja, den ser godt ud – vi er spændte på at følge den:)

Leave a Reply