City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI styrker rådgivning inden for byledelse og strategisk byudvikling

Leave a comment

Jana Eger Scgrøder
Vi har udvidet vores rådgiverhold i Lyngby med Jana Eger Schrøder.  Det giver os et endnu skarpere indblik i det kommunale maskinrum og styrker vores forståelse for udfordringerne i den almene sektor.

Jana har 20 års erfaring fra det offentlige med byudvikling og by-og boligpolitik fra ansættelser i Staten og KL. Og hun har været leder i 2 kommuner med ansvar for kommuneplanlægning, helhedsplaner, strategisk byudvikling og borgerinddragelse. Ud over en stor faglig tyngde har det givet Jana indgående erfaring med projektledelse, inddragelse af interessenter og en indgående forståelse af de politiske processer.

Jana vil være med til at understøtte vores engagerede og tværfaglige hold af by- og trafikplanlæggere herunder bidrage til konsolidering af vores forretning.

Vil du vide mere?

Anders Richelsen
Sektionsleder, Plan og Design
ARI@cowi.com
+45 5640 1427

Jana Eger Schrøder
Projektleder
JESR@cowi.com
+45 5640 3148

Leave a Reply