City Creators

A COWI blog about Urban Development

Erhvervsstyrelsen søger medarbejdere til Plandata2020-programmet

Leave a comment

Ledelsessparring, COWI

Interesserer du dig for projektarbejde, kommuneplanlægning, geodata og har du lyst til at indgå i et stærkt fagligt miljø? Så er du måske én af Erhvervsstyrelsens nye medarbejdere i Plandata2020-projektet.

COWI og Erhvervsstyrelsen samarbejder om at tilvejebringe plandata til brug for kommende ejendomsvurderinger jf. politisk aftale fra november 2016. Arbejdet indebærer registrering af plandata for kommuneplanrammer, lokalplaner og landzonetilladelser for alle landets kommuner i løbet af 2017. Til at hjælpe os søger Erhvervsstyrelsen en række nye medarbejdere til både København, Aarhus og Aalborg:

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte:

Bent Lindhardt Andersen, projektleder, Erhvervsstyrelsen
+45 35 29 15 40.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner
Helle Mørk Guldborg
+45 91 33 70 37.

 

Leave a Reply