City Creators

A COWI blog about Urban Development

Vi har travlt og søger en byplanlægger til vores kontor i Lyngby

Leave a comment

planning-07-2

COWI arbejder med spændende byudviklings- og byomdannelsesprojekter i hele Danmark og resten af verden. Vi har travlt og søger derfor en erfaren kollega til vores kontor i Lyngby – er det dig?

Vi arbejder med alle dele af den fysiske og strategiske byudvikling. Fra de overordnede visioner for, hvordan vi skaber byer, der er gode at leve og fungere i for både mennesker og virksomheder til den konkrete indretning af byer og byrum. Vi er også Danmarks største lokalplanmiljø med 35-40 lokalplaner årligt. Vi arbejder for kommuner, styrelser, projektudviklere, Realdania mv., og ofte sammen med bl.a. arkitektfirmaer, ejendomsmæglere.

Du er en erfaren byplanlægger med indgående kendskab til kommuneplanarbejde samt til at udarbejde komplekse lokalplaner. Du brænder for den tætte kontakt til vores kunder og derigennem være med til at skabe opgaver, der tilfører kunderne værdi.

Du er også god til at arbejde selvstændigt og på flere opgaver samtidig – også i tidspressede perioder. Det vil være en fordel, hvis du har et godt netværk blandt planafdelingerne i Østdanmark.

Du vil blive en del af afdelingen for by- og trafikplanlægning, som består af i alt 110 kolleger i Danmark, hvoraf 55 kolleger sidder i Lyngby. Du vil referere til sektionslederen i området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være dine projekter og kunder.

INTERESSERET ? SE MERE HER

Vi ser frem til at modtage dit CV og ansøgning senest 1. marts 2017. Vi vil dog løbende indkalde til interviews, så tøv ikke med at sende din ansøgning. 

Vil du vide mere om stillingen?

Anders Richelsen, Sektionsleder, Byplanlægning og transport
56 40 14 27

Leave a Reply