City Creators

A COWI blog about Urban Development

Udfordr os på vanetænkningen!

Skriv en kommentar

905f0eda-c467-4b01-b998-9450430b87ee-original

COWI Aalborg har budt ind på at levere årets udfordring til, den nystartede AAU Case Competition d. 23.-24. november. AAU Case Competition er nystartet og studenterdrevet, hvor deltagerne får 24 timer til at løse en konkret udfordring fra vores verden. Alle 20.000 studerende ved AAU – og studerende fra andre universiteter – har kunnet søge om at komme med. 150 søgte, 44 er udtaget og fordeles på 11 hold. Der er studerende fra så forskellige studier som psykologi, nanoteknologi, ingeniører og alt der imellem. De udvalgte studerende skal løse en konkret udfordring inden for emnet City of Tomorrow. Vi håber på at se skarpe, måske kommende kollegaer, gode løsninger – og forhåbentligt noget helt nyt, vi aldrig selv var kommet i tanke om. Derfor har vi udtaget mange ingeniører, men også mange med helt anderledes uddannelser, end vi normalt ser i COWI. Det bliver fedt!

Læs mere om AAU Case Competition her

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s