City Creators

A COWI blog about Urban Development

Innovativt partnerskab mellem Urbego Copenhagen og COWIs byudviklingsmiljø

Leave a comment

img_0208_blog

COWI har formaliseret et innovativt partnerskab med det det internationale byudviklingsnetværk, Urbego. Som en del af partnerskabet har Urbego etableret kontor hos COWI i Kgs. Lyngby under navnet “Urbego Copenhagen”. Det skal fungere som en uafhængig udviklingsenhed, der sammen med COWIs byudviklingsmiljø skal udvikle nye innovative projekt-idéer og gå til markedet sammen i de tilfælde, hvor kompetencerne hos Urbego og COWI kan supplere hinanden.

Det internationale netværk, Urbego, står bag projekter som:

  • metode til at måle unges deltagelse i deres hjembys udvikling. Afprøvet i Medellin (Colombia), Bukarest (Rumænien), Valencia (Spanien), London (UK), Quito (Ecuador), Porte Alegre (Brasilien) og Sydney (Australien)
  • skabelse af lommeparker i Tirana (Albanien), Skopje (Makedonien og Athen (Grækenland)
  • brug af smarte teknologier til mere bæredygtig transport med høj fremkommelighed i Venedig (Italien), bl.a. med COWI som partner

Fælles for alle projekterne er, at Urbego har faciliteret gennem aktiv deltagelse af lokale borgere med vidensdeling og samskabelse som nøgleord. Urbego er dedikeret til at forbedre livskvaliteten i byer.

Urbego Copenhagen vil være fast bemandet med Giulia Maci og Christopher Reeves.

Vil du vide mere om Urbego Copenhagen og samarbejdet med COWI?

Anne Sophie Hjermind
ashj@cowi.com
+45 2679 2370

Giulia Maci, Urbego Copenhagen
giulia.maci@urbego.net
+45 61428188

Leave a Reply