City Creators

A COWI blog about Urban Development

Vi søger en ny kollega til digital design

Leave a comment

COWI søger en kreativ digital designer til 3D visualiseringer og digital design

Vi søger en “værktøjsstærk” visualiseringsekspert, der kan supplere vores visualiseringsmiljø. Du kommer til at arbejde i et spændende og kreativt visualiseringsmiljø og vi ser dig som del i en proces, hvor vi i høj grad formidler tekniske forklaringer på en enkel og forståelig måde. Vi har travlt, men samtidig vil vi rigtig gerne styrke vores ekspertise inden for programmering.

Mange af vores opgaver er input til store infrastrukturprojekter (jernbane, vej, bro, byggeri, havne, byomdannelse mm.) og bruges til kommunikation med offentligheden, såsom VVM rapporter, tekniske rapporter og præsentationsvideoer. Vi laver fotomatch, 3D renderinger og 3D animation. Vi gør tekniske og komplekse projekter forståelige – også for lægfolk! Se også mere om, hvad vi laver, i vores folder om visualiseringer.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling.

Lyder det som noget for dig? Læse mere her i indlægget eller søg stillingen her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • 3D visualisering af større og mindre projekter
  • Programmering (kodning) i forbindelse med opgaver, herunder gerne pege på mulige løsninger der kan effektuere vores arbejdsgange med 3D
  • Opgaver indenfor 3ds Max, og i mindre grad AutoCad
  • Varetagelse af delopgaver sammen med de øvrige i teamet
  • Indgå i en dialog med kunder og samarbejdspartnere

Vi lægger vægt på, at du er i stand til at arbejde både som en del af en større organisation og samarbejde på tværs og kan arbejde på egen hånd. Du skal have gode evner inden for skriftlig og mundtlig kommunikation.

Godt kendskab til 3ds max (Vray og Mental Ray) og Adobe pakken er et krav. Andre programmer som AutoCAD, Microstation samt erfaring med programmering er et absolut plus. Vi forventer du er nysgerrig og opsøgende i din tilgang til jobbet.

Vil du vide mere?

Martin Koue, sektionsleder, By- og Trafikplanlægning, COWI Aarhus
mrke@cowi.dk
+45 2469 6643

Jasper Kyndi, afdelingsleder, By- og Trafikplanlægning, COWI Aarhus
jpk@cowi.dk
+45 5159 6547

Leave a Reply