City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI præsenterer ny online demografisk vidensbank

Leave a comment

Demografisk vidensbank_blog

COWIs arbejdsgruppe bag Demografix befolkningsprognoser har lanceret et nyt værktøj, som er let tilgængeligt, nemt at anvende – og så er det tilmed gratis. Via den demografiske vidensbank vil vi løbende publicere spændende og relevante data om befolknings- og boligudvikling. Det sker via interaktive kort, hvor man selv kan vælge tidsperiode og variabler.

Det første interaktive kort viser den årlige befolkningsudvikling i procent i perioden 2008-2015. Hvis du klikker på kortet og vælger nogle af de andre år, er det meget tydeligt, at den store indvandring i 2015 er med til at farve landkortet grønt over store dele af landet.

Besøg vidensbanken her: COWIs vidensbank om Danmarks demografi

Vil du vide mere om befolkningsudvikling, flyttemønstre og boligudvikling?

Thomas Jensen
+45 5640 7608
toje@cowi.dk

Søren Staal
+45 5640 6079
sost@cowi.dk

Leave a Reply