City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI køber bygherrerådgiver Bascon

Leave a comment

Foto: Mikkel Frost

Isbjerget på Aarhus havn, hvor COWI var bygherrerådgiver for Pension Danmark og Bascon var Aarhus Kommunes (grundejerens og myndighedens) rådgiver.​ Foto: Mikkel Frost

​COWI Danmark har netop indgået en aftale om at købe en af Danmarks største bygherrerådgivere, Bascon, der særligt er kendt for sin strategiske bygherrerådgivning.

”Både Bascons og COWIs bygherrerådgivning tager udgangspunkt i kundens forretningsmodel og er baseret på en dyb forståelse af kundens succeskriterier og udfordringer. Denne indsigt er vigtig ikke blot i vores bygherrerådgivningsydelser, men også for værdiskabelsen i vores tekniske konsulentydelser og projekteringsopgaver,” siger Jens Christoffersen, direktør for COWI Danmark.

”Det er et godt fundament for en succesfuld integration, og vi kan i fællesskab styrke værdiskabelsen for vores kunder i hele Danmark,” siger Lars Svenningsen, der er administrerende direktør i Bascon, og som selv følger med over til COWI efter salget.

Læs mere om nyheden på www.cowi.dk

Med det nye opkøb har COWI godt 200 medarbejdere i afdelingerne for bygherrerådgivning på virksomhedens kontorer med størst koncentration i Aarhus og København. Afdelingerne indgår i COWI Danmarks byggeridivision, der herefter tæller ca. 500 medarbejdere.

Samtidig vil vi her på City Creators også gerne benytte lejligheden til at sige velkommen til 125 nye kolleger, hvoraf flere er samarbejdspartnere, tidligere kolleger mv.

Inden købet kan gennemføres, skal Konkurrencestyrelsen godkende det. Godkendelsen forventes at kunne foreligge i april måned. Så snart det er på plads, bliver Bascon og COWI mere konkrete i samarbejdet med vores kunder.

Vil du vide mere om opkøbet?

​Jens Christoffersen, direktør i COWI Danmark
jec@cowi.dk
+45 2469 6602

Lars Svenningsen, administrerende direktør i Bascon
ls@bascon.dk
+45 2160 1911

Leave a Reply