City Creators

A COWI blog about Urban Development

Planlæg og bestil jeres trafikdroneflyvninger for 2016 nu!

Leave a comment

Dronoflyvning_blog

I 2015 optog vi næsten 300 timers film med vores trafikdrone – alt fra store fordelerringe og komplicerede signalkryds over motorvejsstrækninger og –kryds til skoleveje blev filmet. Sæsonen for 2016 går først i gang i marts/april, og da vejret har afgørende betydning for at kunne gennemføre flyvning, anbefaler vi, at flyvninger bestilles nu, så de kan blive udført bedst og hurtigst muligt.

COWIs trafikdrone er unik og flyver i op til 5 timer ad gangen. Det sikrer, at I ikke kun får et tilfældigt indblik i trafikkens afvikling over en kort periode, og at de optagne film kan anvendes som input til trafiktællinger og andre analyser, der kræver observation i længere tid.

Se eksempler på film optaget med dronen hér:

Kontakt os, hvis du vil vide mere:

René Lund Hansen
rlha@cowi.dk
+45 5640 8251

Jonas Olesen
jool@cowi.dk
+45 5640 7992

Rasmus Albrink
rsal@cowi.dk
5640 1875

Leave a Reply