City Creators

A COWI blog about Urban Development

Godt nytår fra City Creators

Leave a comment

Det er nu 3. hverdag efter nytår, og en tilstand af normalitet er ved at indfinde sig efter en lang juleferie. Jeres blogredaktør siger tak for 2015 og velkommen til 2016. Traditionen tro får I lige et par tal fra statistikken og et par læringspunkter fra bloggens 3. leveår.

  • Der har nu været ca. 43.500 views på bloggen med ca. 17.000 besøgende.
  • Der har nu været ca. 200 indlæg på bloggen.
  • Der er ca. 145 tilmeldte til bloggens email-service
  • I 2015 var der ca. 12.000 views, og der blev i gennemsnit posted ét indlæg om ugen.

Der var stor forskel på 1. halvår og 2. halvår i 2015 hvad angår besøgende på City Creators. Erfaringen viser, at en længere periode med få indlæg betyder, at læserne lige skal vende tilbage bloggen. Som byplanlæggere er vi klar over, at vanens magt aldrig skal undervurderes, og det gælder åbenbart også for læsning af blog-indlæg.

Årets læring: Fasthold det høje momentum!

Vi læses ved i 2016:-)

Kristian Løbner
krlb@cowi.dk
+45 5640 7688

Leave a Reply