City Creators

A COWI blog about Urban Development

Kom til Nytårskur hos COWI Aalborg

Leave a comment

Invitation_Nytårskur_blog

Torsdag d. 7. januar inviterer vi til Nytårskur på Visionsvej 53 i Aalborg, hvor vi byder på tapas og et glas vin. Samtidig vil vi gerne invitere til et gå-hjem-møde om det nye EU-udbudsdirektiv, der er implementeret i Udbudsloven. Forslaget til loven blev vedtaget den 19. november og træder i kraft den 1. januar 2016.

COWI vil gerne gøre sit til at kaste lys over nogle af de nye muligheder og krav. Derfor inviterer vi til gå-hjem-møde, hvor vores interne jurister og eksperter i udbudsregler, vil give en overordnet beskrivelse af den nye udbudslovs krav og betingelser.

Se indbydelsen her.

Tilmelding er nødvendig senest 18.12.2015.

Vil du vide mere?

Torben Søgaard Jensen, Regionsdirektør COWI Nordjylland
tsj@cowi.dk
+45 5640 7725

Leave a Reply