City Creators

A COWI blog about Urban Development

Studerende flokkes om COWI

Leave a comment

DSE_Messe_Aalborg2015_blog

Onsdag og torsdag d. 7.-8. oktober afholdte De Studerendes Erhvervskontakt (DSE) deres årlige job- og karrieremesse i Gigantium i Aalborg. På messen får studerende mulighed for at tale med virksomhederne om alt lige fra projektsamarbejde til praktikplads og jobmulighed.

Interessen for COWIs stand var stor, og flere hundrede studerende har i løbet af dagene været forbi COWIs stand enten til en snak om deres muligheder i COWI eller blot for at kaste et blik på nogle af de projektbeskrivelser, der var præsenteret på standen. Endelig var der muligvis også nogle få, som blev fristet af de lækre flødeboller, der blev uddelt på standen.

Vi vil gerne sige tak til alle de mange besøgende på vores stand. Vi håber at have bidraget med mere klarhed omkring mulighederne for en karriere i COWI. Måske ser vi jer hos os en dag.

Igen i år var COWI repræsenteret med en stand, hvor der over de to dage var bemanding med repræsentanter for seks af COWIs danske divisioner. Der var således mulighed for at møde et bredt udvalg af de forskellige ingeniørretninger, der findes i COWI.

Vil du vide mere om karrieremulighederne i COWI, så tag et kig på www.COWI.dk

Leave a Reply