City Creators

A COWI blog about Urban Development

Ser vi dig på det årlige Skandinavisk PTV brugergruppemøde for VISUM og VISSIM?

Leave a comment

Billede_brugergruppemøde2015

COWI er PTV’s skandinaviske solution partner og afholder årligt brugergruppemøde om trafikmodellering for VISUM- og VISSIM-interesserede. I år afholdes brugergruppemøde tirsdag d. 29. september 2015 hos COWI i Kgs. Lyngby. Ved brugergruppemødet er der fokus på udveksling af erfaringer samt at få inspiration til, hvordan programmerne kan bruges i dine projekter. Møderne henvender sig både til brugere og til dig, som gerne vil have et mere indgående kendskab til programmerne. På dagen vil du blandt andet have mulighed for at høre om, hvordan VISSIM/VISUM er benyttet i  forbindelse med planlægningen af Letbanen på Ring 3, planlægning af kollektiv trafik i VISUM og simulering af selvkørende biler, samt ikke mindste, blive opdateret på  nyt i de seneste versioner af VISUM og VISSIM.

Vi er nu klar med et foreløbigt program til årets PTV brugergruppemøde for VISUM OG VISSIM og åbner op for tilmelding til dagen.
Se indbydelse og foreløbigt program for brugergruppemødet.

Vi søger stadig Indlæg til VISUM, så brænder du inde med et spændende VISUM-indlæg så er det ikke for sent at få et indlæg på årets brugergruppemøde. Bare skriv til Julie Storgaard Espensen.

TILMELDING OG DELTAGERAFGIFT:
Prisen for at deltage er DKK 1.250,- ekskl. moms pr. person.
Ved tidlig tilmelding (inden 14. september 2015) er prisen DKK 1.050,- ekskl. moms pr. person.
Studerende kan deltage gratis.
Frokost og kaffe/te er inkluderet i prisen.
Tilmelding til brugermødet skal ske senest den 25. september 2015 til:

Julie Storgaard Espensen
jues@cowi.dk
tlf. +45 5640 1074.

Ved tilmelding angiv venligst navn, firma og e-mail.

Leave a Reply