City Creators

A COWI blog about Urban Development

Herning Vand har overblik over de næste 40 års investeringer

Skriv en kommentar

danskVAND nr. 3, juni 2015

danskVAND nr. 3, juni 2015

En langsigtet investerings- og finansieringsplan er et godt grundlag for at sikre et forsyningsselskabs værdi og gør det samtidig muligt at fastholde et højt serviceniveau og en sikker forsyning – også til fremtidige generationer. I erkendelse af at tiden var inde til at øge investeringerne for at sikre værdien af selskabets anlæg og den fremtidige forsyning, indledte Herning Vand i 2013 et samarbejde med COWIs økonomer om at danne et overblik over de nødvendige investeringer i et 40 års perspektiv.

“Det er klart, at jo ældre ledningsnet, renseanlæg og øvrige anlæg et selskab har, jo mere vedligehold kræver det. Og det kan blive dyrt i den sidste ende, hvis man venter for længe med at investere. Derfor mener jeg, det er et udtryk for rettidig omhu at danne sig et langsigtet overblik over de nødvendige investeringer og dernæst begynde processen gradvist, som Herning Vand har gjort det”, siger Eske Benn Thomsen, fuldmægtigt i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs hele artiklen i danskVAND nr. 3, juni 2015.

Vil du vide mere?
Lars Grue Jensen, økonom og senior projektleder i COWI
lgj@cowi.dk
+45 5640 6663

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s