City Creators

A COWI blog about Urban Development

Fra tomme butikslokaler til levende bymidter: COWI inviterer til inspirationsmøder om revitalisering af vores bymidter.

1 Comment

Kom og hør om tendenser i detailhandlen og deres betydning for vores bymidter. Vi fortæller også om strategier der virker – bl.a. vellykket fastholdelse af detailhandel  i mindre byer.

Deltagelse er gratis, men tilmelding til Jane Hellmann Nielsen på jhni@cowi.dk nødvendig.

Læs hele programmet her: INVITATION TIL INSPIRATIONSMØDE OM BYMIDTEUDVIKLING

Alle er velkomne – vi glæder os til at se jer 🙂

I HVER AF DE FIRE BYER HAR VI OGSÅ ET EKSTERNT OPLÆG:

  • I Aalborg (18.6 kl. 9.30-11.30) fortæller Mette H. Hummelshøj fra Viborg Kommune om projektet “Banebyen” og arbejdet med detailhandel i bymidten. Viborg har som frikommune fået vide rammer for planlægning for detailhandel.
  • I Vejle (18.6 kl. 15.00-17.00) fortæller Lars Uffe Hansen fra Kolding Kommune om arbejdet med strategien for bymidten, og hvordan der planlægges for butikker, serviceerhverv og oplevelsestilbud.
  • I Ringsted (19.6 kl. 8.30-10.30) fortæller Jeanette Amdal, Centermanager i Ringsted Outlet, om samspillet mellem bymidte og outlet og arbejdet med at gøre Ringsted til en attraktiv handelsby
  • I Lyngby (14.00-16.00) fortæller Rikke Jægersdorf og Ragnhild Nielsen fra Hillerød Kommune om bymidten, detailhandlen og bykernevisionsarbejdet – før og efter at planerne om et nyt storcenter blev skrinlagt.

 

Tak til de ca. 70 fremmødte – og særligt tak til Mette Hummelshøj fra Viborg Kommune, Lars Uffe Hansen fra Kolding Kommune og Rikke Jægersdorf fra Hillerød Kommune for spændende indlæg.

Slides kan hentes her.

One thought on “Fra tomme butikslokaler til levende bymidter: COWI inviterer til inspirationsmøder om revitalisering af vores bymidter.

  1. Tusind tak for et godt inspirationsmøde. Har I feedback til os hører vi meget gerne, hvordan vi kan gøre det endnu bedre næste gang.

Leave a Reply