City Creators

A COWI blog about Urban Development

Deltag i undersøgelsen: Cyklisternes betydning for byernes handelsliv

Leave a comment

Detailhandel og cykling

Cyklisterne er vigtige kunder for byernes butikker. Indtil nu har der ikke været bevis for cyklisternes konkrete betydning for detailhandlen i byer uden for Hovedstadsområdet. 7 kommuner fra Jylland og Fyn har sammen med konsulentfirmaet COWI igangsat en stor undersøgelse, der sætter fokus på cyklisternes betydning for handelslivet i provinsbyerne.

Undersøgelsen giver eksempelvis svar på, hvor mange penge cyklisterne bruger i byens butikker, hvordan forskellige trafikanter kombinerer byens forskellige tilbud, årsagerne til at vælge eller fravælge cyklen til indkøbsturen og hvad kommunerne kan gøre for at øge andelen af cyklister på shoppingtur. Undersøgelsen vil foregå gennem april 2015 i Aarhus, Aalborg, Odense, Randers, Kolding, Horsens og Ikast-Brande Kommuner. Du kan vinde en iPad Air ved at besvare spørgeskemaet, som du finder her.

Vil du vide mere om undersøgelsen?

Majken Kobbelgaard Andersen
Email: mnae@cowi.dk
tlf.: 5640 6358

Leave a Reply