City Creators

A COWI blog about Urban Development

Succesen i Kolding: Høj udlejning af erhvervslokaler i bymidten

Leave a comment

SONY DSC COWI har udarbejdet en detailhandelsanalyse for Kolding Kommune. Analysen pegede på, at bymidten har tabt betydelige markedsandele hvad angår butikker, omsætning i detailhandlen mv. Men butikkerne er udskiftet med andre erhverv, og bymidten har fået en ny rolle. “Kolding har klaret sig flot gennem krisen og har langt færre tomme lokaler i bymidten end sammenlignelige byer. Vi har en klar formodning om, at det er serviceerhverv, der flytter ind, når en butik flytter ud. Men vi skal have kortlagt succesen og analyseret årsagerne til, hvordan det er lykkedes at tiltrække de nye erhverv, der er med til at give byen liv,” fortæller by- og udviklingsdirektør i Kolding, Thomas Boe. Læs hele artiklen her. Forventningen er, at analyseresultatet vil være klar til præsentation i byrådet efter sommerferien 2015. Vil du vide mere om detailhandel og bymidteudvikling? Kristian Løbner krlb@cowi.dk +45 5640 7688

Leave a Reply