City Creators

A COWI blog about Urban Development

Bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Fredensborg

Leave a comment

Fredensborg_SAVE

COWI har medvirket til at registrere og beskrive bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Fredensborg Kommune. Resultatet formidles på en webside der giver mulighed for at se såvel fotos som bygningsbeskrivelser af ca. 2.600 bygninger ligesom 20 udvalgte kulturmiljøer er beskrevet i ord og billeder.

Bygningsregistreringen er gennemført ved brug af COWIs iPad-løsning til digitale SAVE-registreringer som anvendes til lignende SAVE-registreringer i flere andre kommuner.

SAVE-registreringerne er gennemført i samarbejde med Fredensborg Kommune og Niras A/S og er løbende blevet fulgt af lokale repræsentanter fra byrådet, lokalhistoriske foreninger og arkiver, museer samt Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere om projektet på kommunens hjemmeside samt deres udsendte pressemeddelelse.

For mere information om SAVE-registreringer kontakt

Thomas Jensen
toje@cowi.dk
+ 45 5640 7608

 

Leave a Reply