City Creators

A COWI blog about Urban Development

Glædelig jul – City Creators fejrer 2 års fødselsdag

Leave a comment

2 års fødselsdag_blog

I disse dage runder City Creators 2 år. Med ca. 150 indlæg om faglig dybde, spændende arrangementer og nye tanker har City Creators leveret input til rigtig mange samarbejdspartnere, kolleger og beslutningstagere.

City Creators har nu haft ca. 31.000 sidevisninger, og indlæggene er for alvor rykket ud på de sociale medier. De fleste indlæg bliver delt op mod 50 gange på de sociale medier. Der er nu mere end 100 personer på mailinglisten. Vi lever af at levere viden – derfor er konstruktive forbedringsforslag altid velkomne. Vi vil nemlig altid være bedre.

Tak for i år, tak for jeres bidrag og tak fordi I læser med. Vi fortsætter med at levere gode og relevante indlæg i 2015. 

Lidt statistik

  • Nogle indlæg er blevet læst op mod 600 gange,
  • Nogle ydelses- og referenceblade er blevet downloaded op mod 100 gange
  • Der har været 3.900 henvisninger fra Google
  • Der har været ca. 2.400 henvisninger fra LinkedIn og Facebook
  • Der har i alt været ca. 30.000 sidevisninger på bloggen og dens indlæg
  • Alt i alt fortsætter de gode takter fra 2013 – men succesen har særligt bredt sig til de sociale medier

Tak for i år – vi sigter mod nye mål i 2015

Tak til alle bidragsyderne og tak til alle jer, som læser med. Med et fantastisk år at se tilbage på er det samtidig vigtigt at se fremad. Vi håber på jeres fortsatte opbakning, og at vi kan fortsætte med at formidle spændende vide om byudvikling i 2015. Målet er, at vi fortsat kan udvikle og formidle dansk og international byudvikling, og at vi fremstår endnu tydeligere som en spændende og attraktiv partner i byudviklingen.

God jul og godt nytår fra blogredaktøren.

Kristian Løbner
+45 5640 7688
krlb@cowi.dk

Leave a Reply