City Creators

A COWI blog about Urban Development

Ny bypark til 100 mio. kr. i Gellerup-Toveshøj

Leave a comment

Gellerup_bypark_blog_v2

En enig dommerkomité har valgt team bestående af SLA, EFFEKT, og COWI som den endelige vinder. Læs mere om nyheden her.

Rådmand for Teknik & Miljø Kristian Würtz fremhæver byparkens kvaliteter som bindeled mellem Aarhus og Gellerup:
– Vindertemaet har sikret, at vi får en park, som er attraktiv for beboerne i Gellerup/Toveshøj og resten af Aarhus. Vi får en park, der vil få en attraktionsværdi for hele byen og dermed bidrage til forvandlingen af Gellerup til en attraktiv bydel i Aarhus, siger Kristian Würtz.

Det er målet med projektet, at Gellerupparken-Toveshøj, udvikles til en smuk, attraktiv og mangfoldig bydel, der som en moderne forstad har en byarkitektur, der både er visionær, realistisk og bæredygtig — med andre ord indbyder til et godt byliv for både nuværende og fremtidige beboere. 

COWIs input har primært været ydelser inden for byplanlægning, klimatilpasning, trafikhåndtering og borgerinddragelse. Den primære indsats fremadrettet er trafikalt og delvist også klimatilpasning og borgerinddragelse.

Vil du vide mere?

Jasper Kyndi
jpk@cowi.com
+45 5640 6547

Leave a Reply