City Creators

A COWI blog about Urban Development

City Sense™ leverer data om fodgængerflowet i Aalborgs gågader

Leave a comment

City Sense i Aaæborg City

City Sense™ er opsat i gågadenettet i Aalborg og måler fodgængerflowet i strøgområdet. Med City Sense™ er det muligt at kortlægge antallet af fodgængere de forskellige steder fordelt over hele døgnet. Det er også muligt at måle effekten af events, og det er særlig vigtigt for Cityforeningens satsning på julemarkedet. City Sense™ er opsat i flere gågadesystemer i Danmark og har stor værdi for kommunen, de butiksdrivende og kunderne.

Data fra mobiltelefoner krypteres og anonymiseres i samme øjeblik, som registreringen foretages. Hverken COWI eller andre kan derfor identificere den enkelte telefon, og ingen personhenførbare data bliver registreret.

Se hele indslaget på TV2 Nord ved at klikke på billedet ovenfor.

Vil du vide mere om City Sense™ og projektet med Aalborg City?

Jonas Hammershøj Olesen
+45 5640 7992
jool@cowi.dk

Rasmus Albrink
+45 56 40 18 75
rsal@cowi.dk

Leave a Reply