City Creators

A COWI blog about Urban Development

Kom og hør om unges adfærd på Vejforum

Leave a comment

GOODMOVE_Vejforum_blog

Helsingør Kommune, læringsbureauet Welearn og COWI har et spændende indlæg under sessionen ”Unge og adfærd” på Vejforum 2014, der afholdes på Nyborg Strand. I Aabenraa og Helsingør er der gennemført læringsforløb med unge på en række uddannelser.

Vi tager fat om emner som selvkontrol og indsigt i egen adfærd, som udgangspunkt for et læringsforløb, hvor vi over tid flytter de unges trafikvaner. Vi gør op med den forudindfattede holdning, at trafik ikke er et sexet emne og derfor ikke har plads hos de unge.

Forløbene har været forskellige, men det er den samme grundlæggende indsigt i arbejdet med at ændre unges adfærd i trafikken, der ligger til grund for begge projekter. Begge projekter har kørt under titlen GOOD MOVE.

Kom, lyt og vær med i diskussionen!

Vil du vide mere?

Birger Villadsen
bivi@cowi.dk
+45 24 60 63 71

Leave a Reply