City Creators

A COWI blog about Urban Development

Er du vores nye kollega i Danmarks stærkeste fagmiljø for trafikplanlægning?

Leave a comment

SEB3154.jpg

Vi søger to nye kolleger til vores kontorer i Vejle eller Aarhus.

Er du en erfaren trafikplanlægger med mindst 8 års erfaring, og har du anerkendte færdigheder inden for enten trafikplanlægning, trafikmodeller eller trafiksikkerhed på højt niveau? Så kan du være den person, vi leder efter. Læs mere om jobopslaget her.

Har du ca. 2-5 års erfaring, er du lidenskabelig omkring trafikplanlægning, og har du lyst til at udfordre dig selv med den nuværende og fremtidige trafikplanlægning? Så kan du være den person, vi leder efter. Læs mere om jobopslaget her.

Vil du vide mere om stillingerne og om vores fagmiljø?
Jasper Kyndi, afdelingschef
jpk@cowi.dk
+45 5640 6547

Leave a Reply