City Creators

A COWI blog about Urban Development

Nyeste genereration af digital registrering: Vejdirektoratet registrerer trafiksikkerheden på motorvejsnettet

Leave a comment

ScreenHunter_249 Apr. 30 13.21

COWI har sammen med Webhouse udviklet en registrerings app til iPad. App’en anvendes bredt I COWI til alt fra bygningsregistrering til SAVE-registreringer (registrering af bevaringsværdige bygninger). Sidste skud på stammen er Vejdirektoratet, der anvender COWIs løsning til registrering af trafiksikkerhed på de danske motorveje.

Se indslaget i TV2 Nord

Der er muligt på kort for Vejdirektoratet on-the-fly at holde øje med, hvor meget af de danske motorvejs net der er færdigregistreret. De enkelte registreringer kobles automatisk til Vejdirektoratets vejdata.

ODEUM e-Plan er COWIs digitale planværktøj til produktion og formidling af digitale planer. E-Plan app’en er en del af ODEUM e-Plan. Registrerings app’en er tidligere beskrevet i indlægget her på bloggen.

Screenshot_app

Vil du vide mere?
Mikkel Kappel
mkap@cowi.dk
+45 5640 7923

Leave a Reply