City Creators

A COWI blog about Urban Development

Hele vejen rundt: Fra bar mark til bynært boligområde

Leave a comment

Ferskenvej

Det er med at holde skruen i vandet, når der planlægges for bynære boliger af høj kvalitet. Før en bar mark kan omdannes til et attraktivt boligområde er der mange processer at holde styr på. COWI har hjulpet Aalborg Kommune igennem de fleste faser med udvikling af området ved Ferskenvej.

Nogle af de centrale emner har været bebyggelsesskitser og endelig plan, lokalplan, procesrådgivning, byggemodning, vejprojektering og projektering af spildevand. Projektet har forløbet gennem de sidste 5 år, og snart er området klar til bebyggelse med parcelhuse, institutioner og rekreative arealer.

Vil du vide mere om projektet?

Jonas Grothe Christensen
jgch@cowi.com
+45 5640 1620

Leave a Reply