City Creators

A COWI blog about Urban Development

Ser vi dig på det årlige Skandinavisk PTV brugergruppemøde for VISUM OG VISSIM?

Leave a comment

Cykelsimulering

COWI er PTV’s skandinaviske solution partner og afholder årligt brugergruppemøde om trafikmodellering for VISUM- og VISSIM-interesserede. I år afholdes brugergruppemøde torsdag d. 18. september hos COWI i Kgs. Lyngby. Ved brugergruppemødet er der fokus på udveksling af erfaringer samt at få inspiration til, hvordan programmerne kan bruges i dine projekter.

Møderne henvender sig både til brugere og til dig, som gerne vil have et mere indgående kendskab til programmerne. På dagen vil du blandt andet have mulighed for at høre om, hvordan VISSIM/VISUM er benyttet i planlægningen af Odensen Letbane, om erfaringer med simulering af cyklister samt nyheder i de seneste versioner af VISUM og VISSIM.

Se indbydelse og program for brugergruppemødet.

TILMELDING OG DELTAGERAFGIFT
Prisen for at deltage er DKK 1.200,- ekskl. moms pr. person. Ved tidlig tilmelding (inden 4. september 2014) er prisen DKK 1.000,- ekskl. moms pr. person.
Studerende kan deltage gratis.
Frokost og kaffe/te er inkluderet i prisen.
Tilmelding til brugermødet skal ske senest den 15. september 2014 til Julie Storgaard Espensen,
På mail: jues@cowi.dk eller tlf. +45 5640 1074. Ved tilmelding angiv venligst navn, firma og e-mail.

Leave a Reply