City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI-seminar inspirerer til udvikling i Trekantområdet

Leave a comment

Decision Seminar,Vejle_blog

Opskriften på vækst og international konkurrenceevne kræver, at virksomheder og kommuner står sammen samt en velfungerende infrastruktur. Det var hovedbudskabet på COWIs decision seminar, som blev holdt i Vejle fredag den 2. maj på Munkebjerg Hotel i Vejlei forbindelse med  COWIs 50 års jubilæum i Vejle. Som en del af seminaret deltog fire borgmestre i en paneldebat om vækst og sammenhængskraft i området.

”Timemodellen kommer til at betyde rigtig meget for vækst og udvikling – og for, hvor virksomhederne kommer til at placere sig”, indledte Kristian Bransager, projektchef i COWI. ”Vi har ikke så store byer i Danmark, men med hurtige tog kommer vi tættere på hinanden og bliver større. Der kommer imidlertid ikke til at ske noget, hvis vi ikke gør noget for at rykke på det,” fortsatte han. Læs mere om Decision Seminaret i Vejle.

“Kommunerne efterspørger dialogen med erhvervslivet og er glade for, at en virksomhed som COWI skaber rammen omkring dialogen på tværs af virksomheder og kommunegrænser,” siger John Dyrlund, Regionsdirektør, COWI Region Syd.

De øvrige talere var:

  • Søren Adamsen, markedsdirektør i Region Danmark (COWI)
  • John Dyrlund, markedsdirektør i Region Syd (COWI)
  • Kim Bek (Copenhagen Capacity)
  • Jacob Madsen (DI)
  • Morten Rettig (Trekantområdet)

Vil du vide mere?

Kristian Bransager
krbr@cowi.dk
+45 5640 7615

 

Leave a Reply