City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI lancerer City Signals™

Skriv en kommentar

Hvis du arbejder med trafiksignalanlæg er du sikkert over de seneste år blevet bombarderet med begreber som trafikledelsesplaner, signalstrategier, signaloptimering, samordning og adaptive systemer samt forskellige former for driftsudbud – også her fra os i COWI.

Vi har i flere år arbejdet med disse elementer – og nu er vi klar til at hjælpe dig med at hæve barren for, hvor meget, du kan presse ud af dine trafiksignaler for hver investeret krone.

City Signals™ er konceptet, hvor det hele hænger sammen!

Med City Signals™ får du muligheden for at tænke strategisk i forhold til både udvikling og udskiftning af signalanlæg, samtidig med, at driften håndteres konsekvent og struktureret år efter år. Det hele er bundet sammen, så du ved, hvad der skal gøres hvornår, hvorfor og til hvilken pris.

I driften kan du få assistance til at optimere og følge op på processer og opgaver med gode muligheder for besparelser til følge.

Ydermere byder City Signals™ altid på en samlet, overskuelig status for alle forhold omkring trafiksignalanlæg, så du altid overfor borgere, politikere og den administrative ledelse kan give en rigtig forklaring.

City Signals™ giver overblik og ro i maven.

Vil du vide mere om City Signals™?

Jonas Hammershøj Olesen
jool@cowi.dk
+45 5640 7992

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s