City Creators

A COWI blog about Urban Development

City Creators fejrer 1 års fødselsdag

Leave a comment

?

“Content is king”. Med ca. 85 spændende indlæg om faglig dybde, spændende arrangementer og nye tanker har City Creators leveret input til rigtig mange samarbejdspartnere, kolleger og beslutningstagere. Med 16.500 sidevisninger det sidste år markerer bloggen sig nu i toppen af Google-søgninger på de fleste emner inden for byudvikling.

Tak for i år, tak for jeres bidrag og tak fordi I læser med. Vi fortsætter med at levere gode og relevante indlæg i 2014. Læs mere om statistikken, de gode historier og målene for 2014.

Lidt statistik

  • Nogle indlæg er blevet læst op mod 500 gange,
  • Nogle ydelses- og referenceblade er blevet downloaded op mod 100 gange
  • Der har været 1.700 henvisninger fra Google
  • Der har været ca. 1.200 henvisninger fra LinkedIn og Facebook
  • Nogle indlæg har givet ekko i f.eks. Norge, Sverige, USA, Holland og i lande i bl.a. Sydamerika, Afrika og Asien.
  • Med ca. 16.500 views på et år og med ca. 60 views på en gennemsnitlig hverdag må bloggen betegnes som en succes.

Det er hermed også en opfordring til at sende indlæg ind til bloggen, for de når faktisk ud til et meget stort publikum. Invitér også gerne dine kunder til at følge med. I kan alle bruge bloggen, og ved at “Like” og “Share” indlæggene når du meget bredt ud til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Samtidig er det med til at placere indlægget i toppen af en Google-søgning!

Gode historier, der spreder sig

En tommelfingerregel har vist sig: For hver gang et indlæg “likes” eller “shares” på de sociale medier genereres ca. 10-15 nye sidevisninger blandt kunder, kolleger og venner. Nogle indlæg har lavet så meget “larm” på de sociale medier at vi er blevet inviteret til at holde oplæg for de norske vejmyndigheder, nye samarbejdsmuligheder med et hollandsk firma og en forespørgsel fra FN om referencer til et nyt stort projekt.

Tak for i år – vi sigter mod nye mål i 2014

Tak til alle bidragsyderne og tak til alle jer, som læser med. Med et fantastisk år at se tilbage på er det samtidig vigtigt at se fremad. Vi håber på jeres fortsatte opbakning, og at vi kan fortsætte med at formidle spændende byudvikling i 2014. Målet er 20.000 visninger i 2014, at vi fortsat kan påvirke agendaen i dansk og international byudvikling og at vi ligger endnu tydeligere i vore kunders bevidsthed.

God jul og godt nytår fra blogredaktøren.

Kristian Løbner
+45 5640 7688
krlb@cowi.dk

Leave a Reply