City Creators

A COWI blog about Urban Development

Visualisering af data – følg udviklingen af vores model

2 Comments

COWIs afdeling for Plan, Udvikling og Trafik er i øjeblikket ved at udvikle en model, der visualiserer store datamængder på kort og film. Den første prototype er en model, der viser udviklingen i Aarhus Nord de sidste ca. 100 år.

Hvilke data kan du have behov for at få vist på en film? Og hvordan kan du bruge dem? Kun fantasien sætter grænser.

Skriv en kommentar til os og følg udviklingen.

Vil du vide mere?
Thomas Holmann Bildsøe
thbd@cowi.dk
+45 56 40 46 85

Thomas Jensen
toje@cowi.dk
+45 5640 7608

2 thoughts on “Visualisering af data – følg udviklingen af vores model

  1. Super fed effekt!

  2. Spændende! Jeg går ud fra, at har tilbageført de nuværende BBR-værdier for etagehøjde og matrikler på tidligere tider og hentet byggeåret også? Det er jo ikke optimalt, for der er sket en kontinuerlig forandring af byplanen og matrikuleringen, men meget forståeligt, for der findes ikke et ordentligt digitalt historisk modificeret kortgrundlag.
    Hvis I har lyst til at se på andre store datamængder, kunne I tage et kig på http://www.aarhus.dk/sitecore/content/Subsites/AarhusStadsarkiv/Home/Servicesider/Nyheder/2013/4-kvartal/Sejrs-Sedler-formidlet-paa-kort.aspx?sc_lang=da

Leave a Reply