City Creators

A COWI blog about Urban Development

Infrastruktur 2030

Leave a comment

Bridge_750x380

Danmarks infrastruktur ligger højt på den politiske dagsorden, og politikere og organisationer igangsætter i disse år en lang række initiativer, der skal bidrage til at øge mobiliteten i byerne og imellem byerne, mindske trængslen og bevæge Danmark mod grønnere transportformer.

COWI har netop afholdt et stort Decision seminar, der markerer starten på COWI Danmarks infrastrukturkampagne. På seminaret deltog transportministeren, Pia Olsen Dyhr, og 70 af COWIs vigtigste kunder på infrastrukturområdet. Følg med på COWIs kampagnesite for Infrastruktur 2030.

“Infrastruktur handler om store beslutninger, for det fordrer store investeringer for at skabe den rigtige sammenhæng i vores samfund. En effektiv og moderne infrastruktur er vigtig for vores miljø og en forudsætning for den økonomiske vækst og for vores velfærd”, siger Jens Christoffersen, Regional Vice President, COWI Danmark.

COWI bidrager med analyser, rådgivning og løsninger inden for hele infrastruktursektoren. Vi føler derfor et stort ansvar for at sikre sammenhængskraften i morgendagens bæredygtige samfund.

Vil du vide mere om COWIs ydelser på infrastrukturområdet?

Søren Adamsen, markedsdirektør
+45 5640 6673
sqa@cowi.dk

Leave a Reply