City Creators

A COWI blog about Urban Development

Sådan får vi ledige i job på milliardbyggerierne

Skriv en kommentar

Building_blog

De kommende 10 år investeres ca. 200 mia. kr. i store infrastrukturprojekter som Femern Bælt, supersygehuse og jernbaner. Det er regeringens ønske, at danske lønmodtagere og samfundsøkonomien skal have størst mulig gavn af disse omfattende samfundsinvesteringer.

COWI har hjulpet ekspertudvalget med at udarbejde baggrundsrapporterne til undersøgelserne af arbejdskraftbehovet i forbindelse med de kommende store investeringer i infrastruktur. Udvalget offentliggjorde i fredags sin rapport og 12 konkrete anbefalinger. Læs mere om ekspertudvalgets rapport om infrastrukturinvesteringer og arbejdskraft- og kvalifikationsbehov rapport her

Vil du vide mere om projektet?

Poul Sørensen
+45 5640 7602
pos@cowi.dk

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s