City Creators

A COWI blog about Urban Development

Velkommen til 5 nye kolleger

Leave a comment

??????

COWIs afdeling for Plan, Udvikling og Trafik siger velkomment til 5 nye kolleger i hhv. Aalborg, Aarhus og Vejle.

Velkommen til Jesper, Poul, Morten, Hanne og Cecilie.

Poul Rasmussen startede i Aarhus i midten af august. Poul arbejder med arealudvikling, og vil indgå i et tæt samarbejde med vores kolleger inden for detailhandel og arealudvikling. De sidste 7 år har Poul haft egen virksomhed. Tidligere var Poul ansat hos HP Gruppen.

Jesper Juhl Kristensen starter som ny sektionsleder for gruppen i Vejle. Jesper kommer fra en stilling som trafik- og anlægschef i Holbæk Kommune, hvor han har været de sidste 10 år. Jesper er trafiksikkerhedsrevisor og vil komme til at arbejde med projekter i grænsefladen mellem plan og projektering.

Morten Brunø er startet i Aalborg i midten af august. Morten arbejder med evalueringsprojekter og regional udvikling og kommer fra en stilling fra karrierecentret ved Aalborg Universitet.

Cecilie Friiser er startet som praktikant i Vejle. Cecilie læser til daglig til ingeniør i Horsens og skal være i COWI til december. Cicilie skal arbejde med forefaldende trafikplanlægning.

Hanne Hjertmann Christiansen er startet som praktikant i Aalborg. Hanne er på 9. semester på Aalborg Universitet. Hanne tager til Grønland i den kommende uge, hvor hun de næste 3 måneder skal arbejde på deres kommuneplan.

Vil du vide mere?
Jasper Kyndi, afdelingschef
5640 6547
jpk@cowi.dk

Leave a Reply