City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI køber Vattenfall Engineering

Leave a comment

Amager_Power_Station_05Low_blog3

Vattenfall Engineering har mange års særdeles solid ekspertise inden for kraftværker og grøn omstilling af kraftvarmeværker. De cirka 70 ingeniører i Vattenfall Engineering overflyttes efter sommerferien til COWI og bringer spændende projekter med sig, bl.a. inden for grøn omstilling af kraftvarmeværker. Vi  forventer stor synergi på energiområdet som følge af opkøbet.

Vores afdeling for Plan, Udvikling og Trafik har mange års erfaring med udarbejdelse af lokalplaner, landskabsanalyser og visualiseringer for store energianlæg, og vi glæder os til at arbejde sammen med vores nye kolleger.

Vil du vide mere?

Lokalplan
Henrik Søe Lysgaard
hsly@cowi.dk
+45 5640 7613

Landskab og arkitektur
Mario Hesse
mrhe@cowi.dk
+45 5640 7622

Visualiseringer
Ole Munk Riberholt
omri@cowi.dk
+45 5640 7936

Leave a Reply