City Creators

A COWI blog about Urban Development

Godt naboskab: COWI bliver rådgiver på Kanalvejsgrunden i Lyngby

Leave a comment

Kanalvej_blog

Et godt naboskab med Danica Pension har været med til at bane vejen for COWI på et kæmpe bolig- og erhvervsbyggeri på Kanalvejsgrunden i Lyngby. Det nye byggeri skal blandt andet huse Microsofts 900 danske medarbejdere.

Vores rolle i projektet er at hjælpe med input til parkering, trafik og planforhold. I planlægningsfasen har COWI udarbejdet forslag til lokalplan og tilhørende miljøvurdering og VVM-screeening. Efterfølgende har COWI stået for at udarbejde udbudsmateriale i forbindelse med hovedentreprisen på jordarbejdet og totalentreprisen på hele Microsoftbygningen. Læs mere om projektet her.

Lyngby: En ny videns- og universitetsby

Det nye kæmpekompleks på Kanalvejsgrunden i midten af Lyngby skal udover Microsofts nye danske domicil rumme studenter- og forskerboliger, fitnessfaciliteter, delikatessebutikker og grønne rekreative arealer.

“Byggeriet skal medvirke til, at Lyngby bliver en førende videns- og universitetsby. Ved at integrere bolig, handel, kultur, videnstungt erhverv og DTUs forskningsmiljø kan Lyngby for alvor blive et knudepunkt for arbejdskraft, kultur, handel og viden”, fortæller Laila Stub, som er projektleder på projektet.

Første spadestik forventes at taget til juni, og hele projektet forventes at stå færdigt i maj 2015.

Vil du vide mere om plan- og trafik for store byudviklingsprojekter?

Henrik Søe Lysgaard
hsly@cowi.dk
5640 7613

Leave a Reply