City Creators

A COWI blog about Urban Development

COWI på tour med City Sense i Norge

Skriv en kommentar

Kø_bloggen

De norske myndigheder har også opdaget fordelene ved City Sense, og vi har netop afholdt 4 møder i Oslo og Tronheim. City Sense vakte stor opmærksomhed, og blev anerkendt som en ny og værdifuld måde at tænke trafik- og bymidteplanlægning på. Mere end 40 fagfolk mødte op til møder hos Statens Vegvesen, Cityforeningen i Trondheim og ITS Norge i Trondheim og Oslo. Se mere om City Sense til trafikplanlægning og til bymidteplanlægning.

Ved hjælp af City Sense kan COWI indsamle resultater, og vi kan hurtigt og enkelt danne et overblik over trafikafviklingen i byen, opdage kapacitetsproblemer i kryds, kortlægge fodgængerflow og meget andet. Det er kun kreativiteten, der sætter grænsen for, hvad City Sense kan bruges til. 

Vil du vide mere?
Jonas Hammershøj Olesen
jool@cowi.dk
+45 5640 7992

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s