City Creators

A COWI blog about Urban Development

Ny forskning: Investering i byliv betaler sig – butikker øger boligers værdi med op til 30 %

Leave a comment

SONY DSC

Et attraktivt forretningsliv med mange forskelligartede butikker kan øge boligers værdi med op til 30 %. Med en park nær boligerne kan boligernes værdig stige med yderligere 10 %. Det er nogle af de spændende konklusioner fra forskningsprojektet, “Byliv der betaler sig“.

Hos COWI arbejder vi tæt sammen med kommuner og investorer, for at skabe byliv, og vi er en af landets førende rådgivere inden for detailhandelsudvikling og byliv. Nogle af de punkter vi ofte arbejder med er koncentration af handelslivet og etablering af ankerfunktioner, som kan trække kunderne igennem handelsstrøgene.

Det er vigtigt, at der er en kritisk masse, der kan skabe et aktivt byliv. For løbende at måle fodgængerflowet bruger vi City Sense – se for eksempel vores erfaringer fra Aalborg.

For mere information om byliv og detailhandelsplanlægning kontakt Kristian Bransager – krbr@cowi.dk

Leave a Reply